Overblijf

Aan de ouders/verzorgers

 

Het overblijven op onze school wordt geregeld door overblijfmoeders. De overblijfouders hebben nu een vrijwilligerscontract met school in plaats van met het MOS. Net als vorig jaar moeten er weer strippenkaarten worden aangeschaft. De strippenkaart kunnen middels contante betaling bij de overblijfouders afgenomen worden. De kosten van het overblijven zijn €1,75.

Graag zouden wij willen weten wanneer uw kind overblijft. Dit kunt u door middel van het onderstaand strookje ingevuld weer mee naar school te geven.

 

Aan- en afmelden van uw kind.

Het aan- en afmelden, ook bij ziekte kunt u telefonisch doorgeven via het

mobiele nummer 06-18516001.

Wanneer u uw kind(eren) niet op tijd afmeldt (uiterlijk 11.30 uur), dan schrijven wij hiervoor een strip af.

Wanneer uw kind is aangemeld, dient het ook aanwezig te zijn en niet bij een vriendje of vriendinnetje te eten. Is uw kind wel aangemeld, maar niet aanwezig, dan wordt door de overblijfkracht contact opgenomen met de ouders, voogd of oppas.

 

Gezonde voeding.

Bij de Tussen Schoolse opvang spreekt het voor zich dat de kinderen zelf gezonde voeding meenemen. Wij adviseren brood, drinken (geen frisdrank) en eventueel fruit. Wij verzoeken u geen snoep, koek of chips mee te geven.

 

B.v.d. namens de overblijfouders.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Naam:……………………………………………………………………………

 

 

Mijn kind blijft vast over op ma/di/do/vr
Mijn kind blijft over na telefonische opgave