0512-532500
V.O.O.

V.O.O.

V.O.O.

Vereniging Openbaar Onderwijs

VOO – wat kan deze voor u betekenen? VOO staat voor vereniging voor openbaar onderwijs. Een belangenvereniging voor alle ouders die hun kind naar school sturen. Een vereniging die opkomt voor de rechten van de ouders én voor de kinderen! U als consument wilt natuurlijk het beste voor uw kind. Wij helpen u een weg vinden in alle zaken die onderwijs aangaan.

Reeds 60 jaar bestaat deze vereniging in Drachten en omstreken. U als ouder vindt het natuurlijk belangrijk dat uw kind zich goed voelt op zijn/haar school. Dat het zonder al te veel problemen zijn basisschool en/of voortgezet onderwijs loopbaan kan volgen. Wij als belangenvereniging houden een vinger aan de pols in onderwijsland. Wij vinden het belangrijk dat de sfeer op school goed is, dat er respect voor elkaar bestaat. De school is immers een afspiegeling van de maatschappij, school is immers de samenleving in het klein? Wij willen onze kinderen opvoeden tot actieve burgers in een veilige omgeving.

Hiervoor hebben wij u nodig!
Het VOO is een vereniging met informatie voor ouders, leerkrachten en schoolbesturen over actuele ontwikkelingen en praktische zaken in het onderwijs. Persoonlijk advies en deskundige hulp bij al uw vragen over het onderwijs als u dat nodig hebt. U ontvangt 7 x per jaar het fantastische blad Inzicht. Het VOO is een belangenbehartiging richting politiek. Daarom willen wij u vragen lid te worden voor het kleine bedrag van € 17,50 per jaar. Geef u op als lid en steun de belangenvereniging van het openbaar onderwijs. Een telefoontje naar Almere: Tel: 036-5331500.

Contactpersoon:
Annechien Faber
Stal 167
9205 AK Drachten
tel. 0512 52 22 90
info@voo-smallingerland.nl

Naar VOO